0

Milyen a jó céges karácsonyi meghívó szövege?

Milyen a jó céges karácsonyi meghívó szövege?

Szeretné megköszönni ügyfeleinek az egész éves együttműködést? Üzleti partnereinek kedveskedne egy karácsonyi összejövetellel? Az év végének közeledtével a céges ajándékozás és a közös programok szervezése a legtöbb vezető számára feladatot jelent. De mégis milyen stílusban legyen megfogalmazva az ünnepségre történő meghívás? Melyek a legnépszerűbb képeslap típusok? Elhelyezze céges logóját is a borítékon? Ilyen, és ezekhez hasonló kérdések szép számmal merülnek fel a témával kapcsolatban, lássuk most a legfontosabb tudnivalókat!

A képeslap vagy meghívó kiválasztásakor nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mennyibe kerülnek azok. Ez elsősorban olyan esetekben fontos, amikor nagyobb mennyiség rendelésére van igény. Érdemes átgondolnia, kit szeretne ott látni az ünnepségen, és alaposan megfontolnia ezt, hiszen akár üzleti sikerei és a kapcsolatépítés eredményessége is múlhatnak rajta a jövőben.

A meghívó stílusát illetően még mindig népszerű a hagyományos, visszafogott típus, de egyre többen választják a modern irányvonalat is. Ha a színek terén tanácstalan, akkor érdemes a kék, a pasztellszínek, vagy az ekrü mellett döntenie, de ennél jóval fontosabb, hogy cégének logójával színben harmonizáljon a választott darab. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen terméket, szolgáltatást képvisel cége, s ennek megfelelően is történhet a színválasztás.

A szöveget illetően maradjon meg a hivatalos keretek között, de tegye mégis személyessé a hangzást, hiszen mégiscsak karácsonyról, az év legszebb ünnepéről van szó. Egy jól megválasztott idézettel bensőségessé tehető a meghívás, előremutatva az ünnep hangulatára.

Online leadhatja megrendelését itt!

Előzze meg az év végi kapkodást, és gondoljon az ünnepekre időben!

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011