0

Műanyag redőny – milyen színűt érdemes választania?

Műanyag redőny – milyen színűt érdemes választania?

A tavasz a lakásfelújítás, az építkezés időszaka, ilyenkor érdemes elvégezni azokat a munkálatokat, melyekre a tél nem a legmegfelelőbb. A nyílászárók tökéletes szigetelése mellett az árnyékolásra is érdemes odafigyelni, erre a célra pedig sokan választják a redőnyök nyújtotta kényelmet. A jól megválasztott és felszerelt eszköz segítségével nem csak az árnyékolás oldható meg, de a hőszigeteléshez is jelentősen hozzájárulhat vele.

A műanyag és alumínium redőnyök széles választékában megtalálhatóak mindazok a redőnytípusok, melyek bármelyike remek döntés lehet az Ön otthonába is. A külső tokos redőnyök egyedi megjelenése mellett a praktikus, vakolható tokos redőny, valamint a belső tokos változatok is helyet kapnak, így minden bizonnyal megtalálja majd azt a típust, amely elképzeléseinek megfelel.

Természetesen felmerül a kérdés, hogy műanyag redőny választásakor milyen szín mellett éri meg dönteni, melyik az, amely maximálisan szolgálja a rá szabott funkciót. A szaboredony.hu tanácsai szerint érdemes minél világosabb, lehetőleg fehér színű redőnyt választani, hiszen a fehér színű kevésbé nyeli el a meleget és jobban ellenáll a káros UV sugaraknak is.

Amennyiben mégis úgy döntene, hogy a famintás, vagy a barna valamely árnyalata lesz az, ami tökéletesen illeszkedik a homlokzat színéhez, stílusához, akkor lehetősége nyílik e színek választására is. Egyedi igények kielégítésére alkalmas a hőszigetelt alumínium redőny, amely húszféle színárnyalatban áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy tetszőleges változat mellett tehesse le voksát az is, aki az alapszínek közt nem talál kedvére valót.

Iktatva: Nyílászáró

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011