0

NBA 2012-13

NBA 2012-13

A sport szerelmesei nem csak a pályán izzadva, és magukból a maximumot kihozva élhetik át a kosárlabda kínálta élményeket, hanem akkor is, amikor kedvenc csapatuk megmérkőzéséről van szó. Az NBA 2012-13-as szezonja is számos érdekességet és izgalmat kínált mindazok számára, akik figyelemmel követik a legnagyobb csapatok, és a világszinten is legismertebb játékosok pályafutását.

A National Basketball Association 67. szezonját zárta idén júniusban, s a győzelmet a címvédő Miami Heat kaparintotta meg. A döntő mérkőzést a Miami Heat profijai a San Antonio Spurs ellen vívta, és 4-3-ra meg is nyerte. A csapat egyébként a tavaly október 30-ai NBA 2012-13 szezon kezdetekor 120-107-re győzte le a Boston Celticset.

Az NBA 2012-13 szezonjának sajnálatos jellemzője, hogy a bostoni robbantás miatt az április 16-ra kiírt mérkőzést törölték, ám ez semmiben nem befolyásolta a szezon végkimenetelét. A kosárlabda rajongói izgalmas órákat tölthettek a televízió képernyői előtt, és akik a gyakorlatban is játszanak, számos ügyes trükköt elleshettek azoktól a profiktól, akik tehetségüknél, és a belefektetett energiánál fogva méltán nyerték el azt a címet, amely nem csak anyagi, de emberi elismertséggel is jár.

Azok számára pedig, akik lemaradtak az NBA 2012-13-as szezonjának emlékezetes mérkőzéseiről, maradnak az ismétlések, és a következő szezon valószínűleg nem kevésbé izgalmas összecsapásai, melyek valószínűleg ismét sokakat szögeznek majd a képernyők elé.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011