0

Nem könnyű a soproni ingázók élete

Nem könnyű a soproni ingázók élete

Hazánk gazdasági helyzete, a munkaerő-piacon tapasztalhatóak mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a munkavállalók előszeretettel orientálódnak nyugat felé. A Sopronban élők abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a közeli Bécsben vállalhatnak munkát, s tehetik ezt úgy, hogy közben lakhelyüket sem kell elhagyniuk. Helyzetük azonban korántsem mondható könnyűnek, hiszen az ingázás rendkívül kimerítő lehet. Időszakos szállások a www.szallaskeres.hu oldalon találhatóak meg, amely szabadsága tervezésekor is hasznos választás lehet.

Nem csak Bécs tartozik azonban azok közé a helységek közé, ahol sok magyar dolgozik, hanem a környező kisvárosok is kedveltek, főként a hazainál sokkal jobb fizetések, és az egyébként is színvonalasabb életmód miatt. A hűség városa is bőven kínál munkalehetőségeket, de természetesen az ausztriaiaknál alacsonyabb anyagi megbecsüléssel.

A régió egyébként turisztikai szempontból is nagy népszerűségnek örvend, hiszen Bécs számos nevezetessége mellett a határon megtalálható természeti értékek, a Fertő-tó, sőt, Sopron látnivalói is időről-időre sokakat vonzanak. Legyen szó munkavállalásról, vagy szabadidős elfoglaltságról, szálláshelyre sokaknak van szüksége, mégpedig elérhető áron.

Hosszabb távra apartmanok is bérelhetők a szallaskeres.hu/sopron-szállás oldalon, de ha hazai nyaralását, hosszú hétvégéjét szeretné megtervezni, ehhez is talál a site-on olcsó, mégis színvonalas szállásokat. Vendégházak, hotelek, wellness szállók, panziók – a választék igen széles, és akár online meg is tervezheti nyaralását, a szálláshely kiválasztásától kezdve az úti célokig.

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011