0

Online társkereső oldalak – előnyök és hátrányok

Online társkereső oldalak – előnyök és hátrányok

Szeretné végre megtalálni az igazit, és párra lelni – akár egy életre szólóan? Az online társkereső oldalak azzal a szlogennel igyekeznek népszerűvé válni az internetezők körében, hogy segítségükkel valóban megtalálhatják azt a partnert, aki minden szempontból hozzájuk illik. De hogyan alakul mindez a gyakorlatban? Valós esély akad az ilyen oldalakon erre, vagy minden csupán csak illúzió, s az efféle kapcsolatok alapból halálra ítéltek?

Az online társkereső oldalak széles választékával találkozhatnak azok, akik a netes ismerkedés izgalmát választanák. Igen, a szóhasználat jó, hiszen kit ne töltene el izgalommal a válaszüzenetre való várakozás, vagy az első találkozás előtti készülődés? Fontos azonban, hogy helyesen válassza meg azt a portált, amelynek szolgáltatásait igénybe veszi. 

A fizetős weboldalak, de még a komoly kapcsolatot keresőkről szóló  marketing sem jelent garanciát arra nézve, hogy a másik félnek is tisztességes szándékai vannak az ismeretséget illetően. Nem csak a személyes információkkal való visszaélés miatt célszerű óvatosnak lenni, hanem azért is, hogy még véletlenül se adjon olyan ismeretségbe a kelleténél több érzelmet, ahol annak helye nincsen.

Az online társkereső oldalak sokak számára valójában mintegy „játszótérként” szolgálnak, ahol név és arc nélkül élhetik ki fantáziáikat, s akként állíthatják be magukat, amilyenek valójában nem is. A lehetőség mindenki előtt nyitott, és megfelelő emberismerettel, és némileg a sorok mögé látva akár valóban megtalálhatja az Önhöz illő partnert a neten keresztül.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011