0

Otthoni alakformáló edzés

Otthoni alakformáló edzés

A bikiniszezon közeledtével a konditermekben egyre többen jelennek meg, és igyekeznek lefaragni a kilókból, vagy a régóta vágyott feszes testért megtenni a szükséges lépéseket. Vannak azonban, akik inkább választják az otthoni alakformáló edzés kínálta előnyöket, és letudják a mozgást a négy fal között, megspórolva ezzel a bérlet árát, valamint az utazásra szánt időt.

A megfelelő eszközökkel, valamint kellő kitartással az otthoni alakformáló edzés is képes arra, hogy kihozza a legjobbat a tél során kissé talán elpuhult testből. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy az egyes gyakorlatokat szabályosan végezze, és ne ijedjen meg a nagy súlyok használatától. A kardio mozgásformához csatoljon boka-, és csuklósúlyt, a guggoláshoz pedig nyugodtan választhat ezeknél jóval nehezebb súlyzókat.

Számos fitness DVD megtalálható a piaci kínálatban, így mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Napi tíz perctől azonban ne várjon csodát, komfortzónáját akkor is el kell hagynia, ha az otthoni alakformáló edzést választja. A kellő elszántsággal szép eredmények érhetőek el, ehhez azonban mindenképpen alaposan fel kell tornáznia a pulzust, és az erősítő szakaszok beiktatásáról sem feledkezhet meg.

Kiegészítésképp ajánlott a futás, mely átmozgatja az egész testet, és a hasi zsír eltüntetésében is fontos szerep jut neki. Emellett kerékpározhat, vagy választhatja a szobabiciklizést, a futópadot és az elliptikus trénert is, a lényeg a rendszeresség, a kitartás, és természetesen a diétás táplálkozás.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011