0

Performance tuning csomag BMW X6-hoz: 360 LE!

Performance tuning csomag BMW X6-hoz: 360 LE!

A minőségi autók kedvelői számára a BMW X6 minden igényt kielégítő színvonalat biztosít, nem elfeledkezve arról sem, hogy az optikai és teljesítmény tuning milyen nagy népszerűségnek örvend a márka szerelmeseinek körében. Egy 360 lóerős tuning csomag remek választás minden száguldás iránt izgalmat érző számára.  A 555 lóerő egyébként is egyértelműen okot az az örömre, s a bivalyerős motor, hála a teljesítmény tuningnak,  még nagyobb teljesítményre képes – szolgálva ezzel a sebesség megszállottjainak igényeit.

A bajor gyártó valóban kitett magáért a járgánnyal, és a magas színvonalú extrákhoz szokottak  is megtalálják azokat a kiegészítőket, melyek maximálisan elnyerik tetszésüket. Az X6 680 Nm-es nyomatékkal felszerelve gurul az utakra, és a kemény járgány valóban belevaló sofőrt, és nem kevésbé vastag pénztárcát igényel.

A gázpedál rendkívüli érzékenysége miatt érdemes óvatosan bánni a géppel, de autópályán igazán a lovak közé csaphatunk a BMW modelljével, hogy az igazi száguldás élményét megtapasztalhassuk. Az AC Schnitzer teljesítménynövelő csomag mellett első nappali led fények, minőségi fényszóró takarók, valamint fehér Angel-eyes izzók is ahhoz járulnak hozzá, hogy az X6-os minden téren elnyerje a tetszést.

Tuning csomag iránt érdeklődve dönthet a webáruházak ajánlatai mellett, s így kényelmes körülmények között választhatja ki azokat a szetteket, kiegészítőket, melyekkel szeme fénye még erőteljesebb és tekintélyt parancsolóbb külsővel is bír majd! Erőteljes megjelenés komoly lóerőkkel társítva – ez a BMW X6-os!

 

Iktatva: Gépjármű

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011