1

PS4 teszt: paraméterek és konfiguráció

PS4 teszt: paraméterek és konfiguráció

Már minden Playstation 4 konfiguráció információ elérhető, így az új, már előrendelhető csodakészülék iránt érdeklődők pontos adatok birtokában dönthetnek, hogy a  Sony, vagy a Microsoft újdonsága mellett teszik le voksukat. A tesztek és a gyártó korábbi konzolaival való összehasonlítás alapján elmondható, hogy a PS4 esetében egy kifejezetten erős gép kerül a piacra, mely azonban az Xbox One szolgáltatásaival ellenben még mindig a játékélményre összpontosít – s teszi ezt a tőle megszokott kiváló minőségben.

Az 500 GB-os alapgép a Dualshock 4 névre hallgató kontrollerrel kapható, mely utóbbi a Share gombnak és a középső érintőfelületnek köszönhetően számos újdonságot is tartogat a játékosok számára.

A konfiguráció részét képezi egy egy AMD r10xx, de a 8 magos 1,7GHz-es AMD CPU és a 4 GB GDDR5 memória is amellett szólnak, hogy a Sony újdonsága valóban sokkal erősebb gép a korábbiaknál. A konzol megjelenésében is sokat fejlődött, kecses vonalakat kapott, a kék jelzőfénynek köszönhetően pedig megjelenése modern, de ugyanakkor a végtelenségig egyszerű. A hátul kissé döntött ház a kábelek elhelyezésekor kifejezetten kényelmesnek és előnyösnek bizonyul a felhasználók számára.

A készülék – bár árban és szolgáltatásokban egészen mást kínál – mégis méltó ellenfele lesz valószínűleg az Xbox új modelljének. Azok számára, akik a karácsonyfa alá szeretnék a terméket tenni, erre lehetőségük lesz, hiszen már az ünnepek előtt beszerzhető lesz nálunk is.

Iktatva: Műszaki

Egy hozzászólás "PS4 teszt: paraméterek és konfiguráció"

  1. Naaaa! szerint:

    Már nem azért de a PS4 ben 8GB RAM van.

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011