0

Rubint Réka 2013 – feszesítés 90 percben

Rubint Réka 2013 – feszesítés 90 percben

Rubint Réka 2013-ban is új dvd-vel örvendeztette meg rajongóit, akik ezúttal 60, illetve 90 percre tarthatnak kedvencükkel a négy fal között. A korábbi lemezekkel ellenben Réka olyan edzésprogramot vett fel a törökországi Alakreform tábor pazar helyszínén, amely az egész testet hatékonyan mozgatja át, s bár tény, hogy a has izmainak formálására kevesebb hangsúlyt fektet, mint a korábbi dvd-ken, de tény, hogy a rengeteg guggolás kellőképpen igénybe veszi a testet ahhoz, hogy hatékony legyen a mozgás mind a fogyást, mind a formálódást illetően.

Nem véletlen tűzte ki Rubint Réka 2013-as dvd-jén a feszesítést célként, hiszen kifejezetten olyan gyakorlatokat gyűjtött csokorba, melyek segítenek a narancsbőr eltüntetésében, és aktívan hozzájárulnak a vonzó külső kialakításához. Izzasztó gyakorlatok, fájdalom és másnapi izomláz- mindez garantált, ha Rubint Réka 2013-ban forgatott lemeze mellett teszi le voksát.

Az otthoni edzés kedvelői számára a kézisúlyzó, a gumikötél, a step lépcső használata mindenképpen javasolt, de ha nincs otthon ilyen, az sem probléma, Réka tornái ilyen felszerelések nélkül is követhetőek, és kihívást jelentenek.

Amennyiben még kezdő, ne keseredjen el, ha Rubint Réka 2013-as edzésprogramja egyelőre kivitelezhetetlen az Ön számára. Állítson fel kisebb célokat, és végezzen el napról-napra többet a gyakorlatokból!  Meglátja, idővel saját korlátait túllépi majd, és fokozatosan egyre többet bír a tornából!

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011