0

Rubint Réka, az edzések királynője

Rubint Réka, az edzések királynője

Talán nincs is olyan fogyni, csinosodni vágyó hölgy, aki ne ismerné Rubint Réka nevét. A vélemények épp úgy igencsak sarkalatosak vele kapcsolatban, mint az Update életmódot illetően, de tény, hogy aki kipróbálta Réka edzéseit, és következetesen, kitartóan csinálja is azokat, akár már néhány hét alatt pozitív változásokat észlelhet mind külsején, mind lelki állapotán.

Természetesen nem mindegy, mekkora túlsúllyal vágunk neki Rubint Réka edzéseinek, hiszen kezdőként igencsak nehéznek bizonyulnak a húsz percekre bontott edzés blokkok. Akár néhány heti, folyamatos, naponta végzett tornagyakorlatok után érezheti csak úgy a formálódni vágyó, hogy valójában túlélhető az a húsz perc. Tény azonban, hogy idővel egyre könnyebben vehető az akadály, és már nem tűnik elérhetetlennek Rubint Réka tornáinak élőben követése sem, melyek valóban minden izomcsoportot átmozgatnak kilencven perc alatt.

Ha nincs alkalma a helyszíni edzéseken részt venni, újabban már Rubint Réka Facebook-oldalán is nyomon követhetőek a live-közvetítések, s mint azt a tapasztalatok mutatják a világ számos pontjáról követik nyomon az egészséges életmód hívei az edzéseket.

Kár lenne azonban azt hinnie, hogy az izzadással és sajgó izmokkal töltött órák önmagukban meghozzák a várt eredményt. Miként Rubint Réka is hangsúlyozza, a táplálkozásra való odafigyelés rendkívül fontos szerepet játszik az ideális testsúly elérésében. Csak a mozgás és az egészséges, szénhidrátot és cukrot nélkülöző étrend hozza meg a kívántakat.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011