0

Seychelle-szigetek nyaralás: egzotikus élmény az Indiai-óceánon

Seychelle-szigetek nyaralás: egzotikus élmény az Indiai-óceánon

Mindig is szerette volna szabadidejét egzotikus tájakon tölteni? Lenyűgözik a pálmafák, a hófehér homokos partszakaszok? A fürdőzés és a napfény megszállottja? Bár számos helyszínt találhatna ilyen jellegű pihenésre, de ha szeretné mindezt összekapcsolni az exkluzivitás élményével, akkor a Seychelle-szigetek nyaralás céljára kitűnő választásnak bizonyul.

Bár egész évben remek az idő, ha lehetősége adódik időpontot választani, akkor a novemberi, valamint az áprilisi hónapok a leginkább ajánlottak. Az óceán ekkor tükörsima, ami látványban sem elhanyagolható. Gondolt már arra, hogy hajós körutazás keretein belül fedezi fel a szigetcsoport legszebb tájait? Érdemes elgondolkodnia ezen az eshetőségen is, hiszen egészen más perspektívából láthatná a trópusi tájat.

A Seychelle-szigetek nyaralás alkalmával azért is a lehető legjobb döntés, mert az Indiai-óceán gazdag növény-, és állatvilága remek helyszín mind a búvárkodásra, mind a sznorkelezésre. Ez utóbbihoz gyakorlatilag semmiféle komolyabb tudás nem szükséges, mégis biztonságban élvezheti és fedezheti fel a víz alatti világ minden csodáját.

A nyüzsgő turistaközpontokat megelégelve a Seychelle-szigetek nyaralás során egyedülálló élményeket biztosít, hiszen akár teljesen elhagyatott partszakaszokon hódolhat a fürdőzés élvezetének. A szálláshelyek között megtalálja az önellátó típusúakat is, de ha úgy tartja kedve, természetesen belekóstolhat a helyiek által készített különlegességekbe, melyek egytől-egyig a szigetek, és az óceán adta finomságokból készülnek. Élje át a Seycelle-szigetek varázsát, hiszen nincs ehhez fogható!

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011