0

Seychelle-szigetek : utazás télből a nyárba

Seychelle-szigetek : utazás télből a nyárba

Bár még csak néhány hete tart a zimankó, de sokunknak már most elege van a nyirkos, hideg nappalokból, és a fagyos éjszakákból. A naptárra tekintve azonban még jó néhány hónap, míg újra elővehetjük a nyári ruhákat. A napfény és a fürdőzés szerelmesei számára ilyenkor valódi paradicsomnak számítanak az egzotikus úti célok, melyek szép számmal jelen vannak az utazási irodák katalógusaiban.

A Seychelle-szigetek évek óta töretlen népszerűségnek örvend, ugyan tény, hogy igen borsos áron vehetünk csak részt egy hasonló utazáson. Az exkluzivitásnak viszont meg van a maga ára, és ha belegondolunk, hogy az elhagyott partszakaszok, az érintetlen természet, és a mesébe illő tájak valójában nem véletlenül maradtak meg ilyen állapotukban. A turista áradat elmaradásával igazán egyedülálló élményben lehet részük azoknak, akik a Seychelle szigetek mellett döntenek.

A szárazföld felől akár helikopterrel is megközelíthetik a tehetős utazók a választott szigetet, mely utazási forma remek lehetőséget teremt a természetfotósok számára is. A tengerparti bungalók nem nélkülözik a luxusszínvonalat, és akár egyénre szabott étrendet is kérhetünk az Indiai-óceán kínálta állatfajokból.

A hajós körutazások, a búvárkodás, az ismeretlen partszakaszokon való kikötés, a nemzeti parkok gazdag növény-, és állatvilága csak néhány olyan programlehetőség, mellyel a Seychelle-szigetek várják a különleges kalandok, és az egzotikum iránt vonzódást érző utazni vágyókat.

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011