0

Síelés és wellness

Síelés és wellness

A tél közeledtével egyre többen tervezik pihenésüket a környező síparadicsomokba, ahol próbára tehetik ügyességüket, és edzettségüket az egyes téli sportok terén. Bár kétségtelenül kikapcsoló a havas pályákon siklani, de sokan vágynak utána egy kényeztető masszázsra, vagy a szaunázás nyújtotta élményekre. Ezt az igényt igyekeznek kiszolgálni azok a wellness szállodák, melyek Európa nagy sípályái mellett épültek fel. 

A síelés és a wellness korántsem egymástól távol álló szórakozási formák, ugyanis ma már szállásfoglaláskor a legtöbben figyelembe veszik azt is, hogy milyen plusz szolgáltatásokat tud nyújtani a választani kívánt hotel. A fedett medence, vagy a wellness részleg természetes igényként jelentkeznek, s nyilvánvaló, hogy ehhez a kínálati oldal is igazodott.

Téli pihenése tervezgetésekor tehát leteheti voksát olyan szálloda mellett, ahol a környékbeli síelés és wellness élménye összekapcsolható, és az aktív kikapcsolódási forma teljes körű testi-lelki felüdüléssel társul. Akciós csomagajánlatok keretein belül akár teljesen ingyenesen, vagy kedvező áron igénybe veheti a szállodaláncok által kínált plusz szolgáltatásokat.

S hogy hol is érdeklődhet az aktuális kedvezményekről? A világhálón a témával foglalkozó weboldalak időről-időre összegyűjtik a síelés és wellness terén megtalálható lehetőségeket, hogy egyszerű és gyors legyen a választás, s több ideje maradjon az utazás egyéb részleteinek megszervezésére. Fedezze fel a környező országok kedvelt síterepeit, és kösse össze wellness-élménnyel a szabadságot

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011