0

Star Wars lego játékok

Star Wars lego játékok

A klasszikus Star Wars filmeket valószínűleg egyetlen gyereknek, vagy mozirajongónak sem kell bemutatni. Hasonlóan más szuperhősökhöz, vagy kedvelt filmes figurákhoz, a Star Wars világa is megjelent a játékok piacán, többek között a LEGO újdonságai között. A lego játékok Star Wars verziója tökéletes választás minden gyermek számára, hiszen a legó lányok és fiúk körében is igen népszerűnek bizonyul.

Nem csak a szokásos variálhatóság miatt kedveltek a kreativitást is igénylő lego játékok, hanem azért is, mert a gyártó cég rendre nyomon követi újdonságaival az aktuális rajzfilmeket, népszerű mozikat, melyek fantáziavilága a gyerekeket is magával ragadja. A Star Wars által képviselt sci-fi, a tipikusan e filmre jellemző karakterek, sztorik, csaták mind belopták magukat a játékgyártás világába is.

A lego figurák között természetesen megtalálhatóak a jó, és a sötét oldal szereplői is, és a különféle alkotóelemekkel forgalmazott Star Wars lego játékok között az űrhajóktól kezdve minden más is helyet kapott, ami a filmre, és az izgalmas történetekre jellemző.

Űrhajók, lézerkardok, nagy csatákat ígérő fegyverek, robotok és a legkülönfélébb űrmasinák széles választékával várja a gyerekeket ez a játéktípus. Azok az apukák pedig, akik a film rajongói, bizonyára érdeklődéssel szemlélik majd, ahogyan a csemete az ismerős sztori szereplőivel különféle harcokat él át, és megküzd a gonosszal.

Szeretne kedvező áron hozzájutni a Star Wars lego játékokhoz? Széles választékból kíván rendelni, s tenné ezt szívesen otthona falai közül? Könnyen megteheti ezt, hiszen hála az internet nyújtotta gyorsaságnak és kényelemnek, a webáruházak minden igényt kielégítenek ezen a területen. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megfelelő webshop kiválasztásával ráadásul a szaküzleteknél jóval kedvezőbb áron szerezheti be a szükséges termékeket.

A mozifilm és a sztori népszerűségét ismerve nyilvánvaló, hogy a Star Wars világának lego formájában való megelevenedése sokáig kedvelt lesz még a gyermekek körében. Lepje meg vele a kicsit, és kövesse nyomon az újdonságok megjelenését, hiszen így a sci-fi legó gyűjtemény folyton gazdagodhat. 

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011