0

Szabadulószoba eredeti társasjátékokra alapozva? Nem vicc!

Szabadulószoba eredeti társasjátékokra alapozva? Nem vicc!

Da Vinci titkai, Hasfelmetsző Jack, Drakula & Frankeinstein szabadulószobás társasjátékok. A legjobb kikapcsolódás felnőtteknek, ez pedig nem más, mint az élő társasjáték. Általában 2-6 vagy 2.8 fő játszhatja ezeket a játékokat így akár a baráti társaságoknak is kellemes kikapcsolódást jelenthet. A szabadulószobás játékok 60 vagy 90 perces időtartamra vehetők igénybe. A játékokra interneten keresztül gyorsan le lehet adni a jelentkezéseket. A weboldalon a szabad időpontok is megtekinthetők, így telefonálni egyáltalán nem kell, csak a foglalást kell elintézni. Az adatok megadása után máris véglegesíteni lehet a megrendelést. Ennél egyszerűbben nem is lehetne jelentkezni egy programra sem.

A Da Vinci titkai egy klasszikus berendezési dolgozó szoba, amely 14 éves kor felett látogatható. A régészprofesszort és a családját meggyilkolják és a rendőrség keresi az elkövetőket. Franklin professzor egy ősi és titkos szervezet tagjaként tevékenykedett. A rendőrök már sejtik, hogy a professzornak a rend miatt kellett meghalnia, de azt nem tudják, hogy a professzor házában egy titkos biztonsági szoba is megtalálható. A rend tagjai elindulnak, hogy megszerezzék a professzor széfjébe zárt iratokat.

 

A Hasfelmetsző Jack egy teljesen új játékmenettel nyűgözi le a szabadulószobás játékok iránt érdeklődőket. A helyszín London, az időpont 1888. Hasfelmetsző Jack rejtekhelyén és kínzókamrájában játszódik a történet. Nők ellen követnek el gyilkosságsorozatokat és mindenki Hasfelmetsző Jackre gyanakszik. Meghívja rejtekhelyére az érdeklődőket és megpróbálja mindenkivel megértetni, hogy miért követi el a gyilkosságokat. A nyomozók feladata, hogy megértsék a rejtélyt és ezáltal megmenthessék az áldozatokat. Ha nem sikerül a nyomokból kiolvasni a rejtélyre a választ, akkor a nyomozók meghalnak. Frederick Abberline felügyelő és Robert Lees medium lesz mindenkinek a segítségére. Rajuk múlik, hogy az áldozatok megmenekülnek-e.

1907, Transylvania Drakula kastélya a szabadulószoba helyszíne. 16 év alattiaknak ez a játék nem ajánlott. A gonosz Drakula az élőhalottakból álló seregét küldi a világra, de Van Helsing professzor a vámpírvadász és társai a nagy küzdelemben legyőzik őt. A romos vár alagsorában Dr. Frankeinstein éppen Drakulát készül feltámasztani. A professzor nagy álma, hogy megszerezze a halhatatlanság elixírjét. Helsingre most az a küldetés vár, hogy szövetségeseit összegyűjtve szembe szálljon a doktorral.

 

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011