0

Szállás wellness szállodákban

Szállás wellness szállodákban

Az év végéhez közeledvén egyre többen gondolkodnak el azon, hogy megajándékozzák magukat egy pihentető wellness hétvégével. A hazánkban gombamód szaporodó mennyiséget számláló wellness szállodák amellett, hogy igényes kikapcsolódást és tökéletes feltöltődést biztosítanak vendégeiknek, szálláslehetőségeikkel minden igényt kielégítenek.

A fedett élménymedencékben történő fürdőzés mellett a legtöbb helyen a gyógyvíz jótékony hatásait is élvezhetik a vendégek.

Szauna használattal megszabadulhatunk a szervezetünkben lerakódott káros méreganyagoktól, bőrünk feszes és egészséges kinézetű lesz. Az izzadás további jótékony hatása, hogy aktív szerepet játszhat fogyókúránkban. Amennyiben párunkat szeretnénk elkápráztatni megjelenésünkkel, sokat tehetünk azért a fitness és szépség részlegek felkeresésével, ahol változatos masszázstípusoktól kezdve, a szoláriumon át, egészen a kozmetikai kezelésekig minden a mi szépségünket kívánja majd szolgálni.

A szálláshoz kapcsolódóan kulináris élvezetekben is részünk lehet, hiszen a wellness szállók igényesen kialakított étteremmel felszereltek.

A szállás árait tekintve változatos árkategóriákkal találkozhatunk akár egy hotelen belül is. A számla végösszege attól függ, milyen luxus iránt van igényünk a szobába lépve. A jakuzzival felszerelt, sarokkádas, több légterű szobatípusért természetesen mélyebben a zsebünkbe kell majd nyúlni, mint a hagyományos kétágyas, zuhanyzós szállás választásának esetében. A döntés mindenképpen rajtunk áll, de jó ha tudjuk, hogy karácsony környékén kedvező csomagajánlatokkal várnak bennünket a wellness szállók, melyek magunkban foglalják a szállást, az étkezést, a programokon való részvételt, és egyéb szolgáltatásokat is.

Iktatva: Utazás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011