18

Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül

Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül

Amennyiben a hitelfelvétel cseppet sem jól hangzó lehetősége mellett vagyunk kénytelenek dönteni, érdemes számos információ birtokában a lehető legjobb megoldást választanunk. A személyi kölcsönök iránti érdeklődés egyik kulcsfontosságú kérdése a legtöbb esetben, hogy szükségeltetik-e kezes bevonása a hitelügyletbe.

Köztudott, hogy kezes, illetve ingatlanfedezet általában a magasabb felvenni kívánt összeg esetén válik szükségessé. Azok a lehetőségek pedig, ahol ezek nem minősülnek alapvető feltételnek, mind népszerűbbek a lakosság körében. Senki nem szeretné ingatlanát megterhelni, vagy a rokonoknál sorban állni, hogy valaki más vállaljon felelősséget az általa felvenni kívánt összegért, hiszen ez a későbbiekben további kellemetlen szituációkhoz vezethet majd. Az ember önállóságra való törekvésével ezek a megoldások mind gyökeresen szemben állnak.

Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül itt!

Amennyiben nem több milliós nagyságrendű összegről beszélünk, igenis lehetőség van a személyi kölcsön felvételére kezes nélkül. E kölcsöntípus is igénybe vehető természetesen milliók felvételére, viszont ha már akkora összegre van szükség, akkor célszerűbb valamilyen kifejezetten felhasználási célhoz kötött hitelt választani, mely kedvezőbb törlesztési lehetőségeket és kamatfeltételeket biztosít, mint a gyors, ám valljuk be, rendkívül drága személyi kölcsön. Esetében alapvetően az igénylő jövedelme minősül fedezetnek, így további kezesre, vagy ingatlanfedezetre nincsen szükség.

A havi törlesztés időpontját a jövedelem érkezésétől függően a legkedvezőbb napra állíthatjuk be, amikor a szerződésben foglalt havi összeggel megterheli majd a hitelintézet folyószámlát.

Iktatva: Hitel

18 hozzászólás "Személyi kölcsön kezes és fedezet nélkül"

 1. Horváth Dóra szerint:

  Munkát keresek. (munkanélküli…) Szükségem lenne 100.000Forintra. Nincs ingatlanom, sem autóm.

 2. Dávid Erikné szerint:

  Személyi kölcsön érdegel

 3. peti szerint:

  A cikkben lévő linken érdemes érdeklődni!

 4. Lina9191 szerint:

  Munkanélküli vagyok még egy hónapig. Szükségem lenne sürgösen 150.000ft-ra. Nincs kezes és fedezetem sem. Kérem segítsenek, becsületes vagyok. 06702176096

 5. Nagy Kasza Károly szerint:

  300000 Ft kölcsönre lenne szükségem, egyéni vállalkozó vagyok. Megoldható?

 6. medvegy györgyné szerint:

  500.000Ft lenne szükségem, nyugdij mellet dolgozom.Megoldható?
  20013 Április 7.Vasárnap.14.50

 7. horváth dezsö szerint:

  Szükségem lenne 600.000-ezer forintra ha lehetne mihamarab.rokkant nyugdijas vagyok demég nem véglegesitették.de mellete dolgozom. A fizetésem 44000-ezer forint lehetséges lenne hogy a kettöt összevonák és kapnák hitelt.Meglehetne ezt oldani valahogy.Várom mihamarabbi válaszát.titsztelettel. sz.Erzsébet.

 8. Vajas Sandor szerint:

  hello 1000000 venék fel ház vételre tamfojamra járok de nagyon szeretnék elköltözni ahol most élek mert it munka sincs ha lehet segicsenek meg alacsony törlesztésel

 9. SZILÀGYI robert szerint:

  KÈRDèsem lenne 5 honapja dolgozom 96000 nettom van de fizetèsemet kèzhez kapom bèrpapirt tudok mutatni szemèlyi kölcsönt szeretnék 1500000 ft-ot kaphatnèk?

 10. kálmán éva szerint:

  hogyan lehet ezt a kölcsönt igényelni és igénybevenni. diákmunka – szerződéses – elfogadott-e,vagy kell bejelentett munkahely,mik a feltételek?

  köszönöm válaszukat

  ,

 11. Farkas Henrietta szerint:

  Szeretnék érdeklődni erről a hitelről!! Gyorsan szükségem lenne 500.000 Ft-ra, tud valaki segiteni? 06702456806

 12. varga károlyné szerint:

  200 000ft lene sürgősőnszükségem fütés redbe tételére a kőzmunka programba dolgozom ezért a bankok nem tudnak segiteni

 13. kovacs imre janos szerint:

  jo reggelt kivanok mindenkinek azert kerestem meg ezt az odalt mert nagyon nagy segeitseg volna ha tudnanak segiteni anyagilag nyugdijas vagyok amire szuksegem volna 600000 ft ra nem tudom hogy kivel kene beszelnem errol de meg adom a szamom 06 30 698 20 91 varom hivasat elore is koszonom

 14. Szaboné gurgel brigitta szerint:

  Gyors kölcsönre lenne szügségem amiböl rendezem a villany tartozásom!5Gyermekem nevelem egyedül gyesen vagyok arra szeretném a hitelt is!

 15. Szaboné gurgel brigitta szerint:

  Gyors kölcsönre lenne szügségem amiböl rendezem a villany tartozásom!5Gyermekem nevelem egyedül gyesen vagyok arra szeretném a hitelt is!köszönöm!!!

 16. Gergely szerint:

  Jonapot. 300000 forintra lenne szükségen . Válaszát elöre is köszönöm.

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011