0

Tárhely és domain szolgáltató választás

Tárhely és domain szolgáltató választás

Szeretne üzleti vállalkozásával aktívan részt venni az internet kínálta lehetőségek kihasználásában? Már jó ideje látja, ahogyan konkurenciája, valamint üzleti partnerei sikerrel használják a világhálót vevőkörük bővítésére és marketing kommunikációjuk kiszélesítésére? Szeretné Ön is kihasználni napjaink legelterjedtebb reklámozási formáját saját honlap készítésével? Ha még sosem volt jelen az interneten saját weboldallal, bizony a szolgáltatók szakkifejezései közt gyakran elveszhet laikusként. Az internet valójában jóval több, mint a keresőbe beütött kulcsszavak szerinti keresés.

Honlapkészítés és domain regisztráció során a leggyakrabban előforduló fogalom, mellyel találkozhat, az a tárhely kifejezés. Amikor honlapot készíttet cégének, saját domain nevet is kap a kiválasztott szolgáltatótól, melyet az adott tárhelyen érhetnek el a felhasználók. Tulajdonképpen a weboldalak elhelyezéséért ezen a tárhelyen kell fizetnie majd az éves díjat.

A szerver megosztható erőviszonyainak köszönhetően lehetőség van arra, hogy leendő weboldalát egyszerre akár több száz látogató böngéssze a világ számtalan pontján. Gazdasági szempontokat figyelembe véve valószínűleg felesleges ecsetelni, üzleti sikerei szempontjából ez mekkora jelentőséggel bíró lehetőség.

Az interneten természetesen jelen vannak az ingyenesen igénybe vehető tárhelyek is, melyek azonban nem a legalkalmasabbak cégének minőségi reklámozására, hiszen az elhelyezett, oda nem illő reklámoknak, és a lehető legrosszabb helyen felugró ablakoknak köszönhetően a megbízhatatlanság és a szakmai hozzáértés hiányát sugárzó hatást kelhet a látogatókban. Amennyiben eredményesen szeretne vállalkozásával jelen lenni a virtuális piacon, mindenképpen érdemes saját domain nevet igényelnie.

Iktatva: Internet

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011