0

Trendi gyerekszoba tapéták 2014-ben

Trendi gyerekszoba tapéták 2014-ben

Szülőként természetes, hogy mindenből a legjobbat szeretné gyermekének nyújtani. Az odafigyelés és a szeretet abban is megnyilvánul, hogy miként alakítja ki az apróság, vagy éppen a már kissé nagyobb gyermek közvetlen környezetét, szobáját. Az otthon töltött időt teheti még szebbé, kellemesebbé a kicsi számára, ha olyan stílust varázsol szobájába, mely korosztályának, és érdeklődési körének leginkább megfelel. A gyerekszoba tapéták többféle mintával, és ábrákkal beszerezhetőek, például menőnek számít a Marvel sorozat mintájával ellátott tapéta, de a hagyományos, virágmintás változatok is kedveltek a hölgyek körében – nyilatkozott a Tapétacentrum.hu kérdésünkre válaszolva. A rózsaszín, halványlila alapon autózó és játszadozó kismackókat a lányos szülőknek javasoljuk, és elsősorban a legkisebbek szobájába, míg a trendi Kids Club gyermektapéták között mindkét nem és korosztály megtalálja a számára legideálisabbat.

Lovak, geometriai minták, mackók és kis oroszlánok – csak néhány azok közül a minták közül, melyek a legtöbb, gyermekszobába készült tapétáról visszaköszönnek. Természetesen az aktuális mozikedvencek sem hiányozhatnak a kínálatból, hiszen a gyártók is folyamatosan szemmel követik a fiatal korosztálynak készült kasszasikereket. Ennek megfelelően Pókember, és a hozzá hasonló szuperhősök mára rendszeres lakóivá váltak a gyerekszobáknak- legalábbis, ami a falak burkolatát illeti.

A fantasy és a sci-fi világa sok gyerek kedvencének számít, s minden további nélkül a falakra is felkerülhetnek a mozik bátor hősei. A Marvel sorozat nem véletlen örvend akkora népszerűségnek, és legyen szó akár kiegészítőkről, lakberendezési tárgyakról, akár a falak burkolatáról, e figurákkal biztosan nem lőhet mellé, ha a gyerekszobáról van szó.

Burkolhatja a teljes falat a választott tapétával, vagy csak például az ágy melletti részt, abban biztos lehet, hogy a siker sem gyermeke, sem barátai körében nem marad majd el. A magas minőségű termékek felhelyezése egyszerű, és hosszú távon szolgálják a helyiség kényelmét, valamint stílusos megjelenését, s nem utolsó sorban gyermeke is hálás lesz a személyre szóló meglepetésért. Válasszon ízlése és a kicsi korosztálya szerint, az árak, valamint a minőség garantáltan meggyőzik majd!

Iktatva: Lakberendezés

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011