0

Új lakópark épül Körmendnél

Új lakópark épül Körmendnél

A lakóparkok minden korábbinál népszerűbbek hazánkban. Természetesen nem csak az igényes környezet vagy az árak a döntőek a vásárlók számára, hanem az elhelyezkedés is. A nagyvárosok kertvárosi területei és a nyugati országrész különösen kedveltek, hiszen ezek rendszerint a kiváló elhelyezkedési lehetőségekkel és az anyagi biztonsággal társulnak. Nem csak az otthonteremtést tervezők döntenek szívesen a vonzó adottságokkal rendelkező lakóparki ingatlanok mellett, hanem azok is, akik befektetési céllal szeretnének vásárolni.

A Körmendnél épülő lakópark kifejezetten azok körében népszerű, akik Győrben, vagy osztrák szomszédunknál szeretnének munkát vállalni. A környék kínálta szórakozási lehetőségek szintén vonzóak az érdeklődők számára. Már akár 12 millió forinttól elérhetőek itt ingatlanok és a CSOK kínálta lehetőségeket is ki lehet használni a családosok számára. Ha még egy képet se látott róla, akkor érdemes megnézni: https://gesztenyelakopark.hu/a-projektrol .

A terület egyik nagy előnye, hogy az osztrák határ alig 15 perc alatt elérhető, Graz pedig 40 percnyire fekszik. A lakópark szűkebb környezetében is kiváló lehetőségeknek örvend, így a vasútállomás és a busz pályaudvar is tíz perc sétával elérhető. A helyszín zárt udvarral gondoskodik a biztonságról, az igényes környezet pedig a természetet hozza közelebb a lakóövezethez.

Nem csak azok számára érdemel figyelmet a projekt, akik otthonteremtésen gondolkodnak, hanem a befektetési céllal vásárolni kívánóknak is. A kitűnő elhelyezkedésnek és az igényes kialakításnak köszönhetően az itteni ingatlanok könnyen kiadhatóak albérletbe, ez pedig folyamatos bevételforrás lehet.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan a kiemelt biztonság és az extra szolgáltatások miatt választják a lakóparkokban megtalálható ingatlanokat. A korszerű megoldás az elérhető kényelem miatt is nagy népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hogy a főváros és nagyvárosaink térségében is egyre több lakóparkot húznak fel, melyek ingatlanjai között a családosok is megtalálhatják a méretben és kialakításban megfelelőt. Az árak várostól függően változnak, de a Körmendnél épülő esetében meglepően kedvező árakkal lehet találkozni, ami igen vonzó lehet az ingatlanvásárlást tervezők számára. Fedezze fel a környék kínálta lehetőségeket, hiszen minden korosztály megtalálja számítását a térségben!

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011