0

Végleges szőrtelenítés: a legjobb megoldás

Végleges szőrtelenítés: a legjobb megoldás

Minden hölgy álma, hogy tartósan bársonyos legyen bőre, és ne kelljen szinte napi rendszerességgel a borotváért, vagy néhány hetente az epilátorért nyúlnia. A   felesleges szőrszálaktól való megszabadulás mindig is központi helyet kapott a szépségápolás területén, és már évszázadokkal ezelőtt is kidolgoztak módszereket erre vonatkozóan. Természetesen a végleges szőrtelenítés lehetőségeinek száma bővült napjainkra, és azok az elvégzés terén is tökéletesedtek, így ma már ritkán fordulhat elő, hogy hegesedés alakul ki a kezelés során.

A legnépszerűbb végleges szőrtelenítés a lézeres módszer, mely azonban csak azok számára alkalmas, akiknek némi kontraszt van a szőrszál és a bőr színe között. Szőkék és vörösek tehát válasszák inkább az elektrolízist.

Arra ne számítson, hogy két perc alatt megszabadítják a klinikákon a felesleges szőrszálaktól, hiszen az elektrolízis alkalmával is hosszú időt kell majd eltölteni a székben, ami természetesen az árakra is rányomja bélyegét.

A tűktől és a némi fájdalomtól rettegve elektrolízis helyett a villanófényes technika tűnik jobbnak, viszont ez is csak a sötét hajúak esetében hoz megfelelő végeredményt. A végleges szőrtelenítés  legtöbbjének esetében elmondható, hogy többszöri kezelésre lesz szükség, de ha megfelelő szakemberre bízza a feladatot, biztos lehet abban, hogy a végleges szőrtelenítés végeredménye tükörsima bőr és vonzó megjelenés lesz. Bár a szőrtelenítő krémek és a borotvák ára csak sokára jön majd vissza, de addig is élvezheti a szépség ezen fontos tényezőjét, a szexi, sima bőrt.

Iktatva: Szépség

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011