0

Vegyen Hankook téligumit és támogassa Magyarországot!

Vegyen Hankook téligumit és támogassa Magyarországot!

Az autósok és a motorsport szerelmesei számára nem ismeretlen a Hankook márka, mely már évtizedek óta szolgálja magas minőségével az utakra gurulók igényeit. Magát a gyárat 1941-ben alapították, s mára a világ egyik vezető márkájává vált, melyet számos autógyártó cég javasol, és előnyben részesít. Az Opel, Kia, Hyundai, Ford, vagy Renault szakemberei mind úgy vélik, hogy a Hankook téligumi gyártása során is hozza a tőle megszokott minőséget, és garantált biztonságot jelent azok számára a jeges, havas útszakaszokon is, akik mellette teszik le voksukat.

Magyarországon Dunaújváros mellett, Rácalmáson létesített gyárat a cég, s a 2007-es alapítás óta olyan méretű dinamikus növekedést ért el, mely rányomja bélyegét nem csak a hazai gazdaságra, de a régió munkaerő-piaci viszonyainak alakulására is.

Amennyiben téligumi vásárlás előtt áll, és olyan márkát választana, mellyel a hazai gazdaságot is támogatja, akkor érdemes a Hankook mellett döntenie. Abban biztos lehet, hogy a minőségben, és a hosszú élettartamban nem fog csalódni, hiszen a gyártók a legkorszerűbb technológia alkalmazásával fáradoznak azon, hogy a gyártósorokról valóban a legmagasabb színvonal kerüljön le. 

A Hankook téligumi egyébként az ADAC tesztjein is előkelő helyezéseket szokott elérni, s ez még inkább amellett szól, hogy megéri az általa kínált minőséget választani. A szükséges Hankook téligumi webáruházon keresztül is beszerezhető.

Iktatva: Gépjármű

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011