0

VOLT Fesztivál 2013

VOLT Fesztivál 2013

Sopron és a VOLT Fesztivál 2013-ban is remek választásnak bizonyult mindazok számára, akik hazánk nyári, szabadtéri rendezvényeit nem hagynák ki semmiért. A július 3 és 6 között megrendezésre került eseményre idén is sokan látogattak el, és az időjárás is kegyes volt a fesztiválozókhoz. Maga a helyszín – már Sopron városánál fogva is – rendkívül barátságos, már-már családias, és annak méretét tekintve sem kell attól tartaniuk a látogatóknak, hogy csak hosszas keresgélés után találnának rá a sörözés hevében elhagyott társaságukra.

A VOLT Fesztivál 2013-ban is hozta tőle megszokott színvonalat, és a fellépők világszinten is elismertek és kedveltek. A Queens Of The Stone színpadra lépését nagy várakozás előzte meg, de a Mobi Dick, a Tankcsapda és a Beatrice is óriási őrületet hoztak a Lővérek közé. Természetesen a nulladik nap Punnany Massif házibulija is beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Csütörtökön nem kisebb előadókra tombolhatott a közönség, mint a Quimby, a Vad Fruttik, a Bikini, vagy éppen Emil Rulez! , de a pénteki Papa Roach, Billy Talent koncertek sem adták alább a tőlük elvárt színvonalat.

A fellépők krémjének egy része ismét szombatra maradt, így ma még Ákos, és a Punnany Massif is színpadra lépnek majd. Természetesen a nyári fesztiválok sora a Volt zárultával még nem ér véget, hiszen augusztusban talán minden eddiginél nagyobb buli várható a SZIGET-en.

Iktatva: Szórakozás

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011