0

WPC teraszburkolat lerakása

WPC teraszburkolat lerakása

A fa és a műanyag egyedülálló kombinációját választotta burkolóanyagként, de attól tart, nem boldogul majd a házilagos lerakással? A lerakás és kivitelezés olyan profikkal is megoldható, akik garanciát vállalnak az elvégzett munka minőségére. Természetesen szíve joga, hogy akár egyedül nekivágjon a feladatnak, hiszen a megfelelő eszközök és tudás birtokában egyedül is lefektetheti a WPC teraszburkolatot akár a medence, akár a lépcsőfeljáró környékére.

Mint minden más burkolás esetében, teraszburkolatnál is rendkívül fontos, hogy a felület egyenletes legyen, ez utóbbi esetében némi lejtés is szükséges, s csavarokkal kell a párnafákat a hordozó felülethez rögzíteni. Azok a hobbi ezermesterek, akik nem rendelkeznek a szükséges eszközökkel, célszerűbb ha azonnal szakember munkája mellett döntenek, ezzel sok bosszúságtól megkímélve magukat.

A szükséges rozsdamentes csavarokat és rögzítő elemeket a forgalmazótól beszerezve házilag is megoldhatja a fektetést, de ez esetben nagyon ügyeljen arra, hogy a csavarozás közben ne sérüljenek az egyes elemek. A házilagos lerakásról sok internetes videót is találni (pl ezt az angol nyelvűt).

Legyen szó akár a medence környékéről, a lépcsőfeljáróról, a teraszról, vagy a kert egyéb területeiről, a különféle színekben beszerezheti WPC teraszburkolat a maga természetességével és időtálló minőségével azt a luxust csempészi otthonába, mely szinten minden lakberendezési irányzathoz remekül illeszkedik, ezzel a házon kívüli és belüli terület között összhangot teremtve. A legjobb ár-érték arány iránt érdeklődve válassza ezt a sokak által kedvelt burkolási alapanyagot!

Iktatva: Kert

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011