0

Zugló melyik részén érdemes lakni?

Zugló melyik részén érdemes lakni?

A főváros nem csak a munkalehetőségek és az oktatási intézmények közelsége miatt bizonyul vonzónak az ingatlant keresgélők számára, hanem a számos szórakozási lehetőség okán is. Az Ingatlanok.hu felmérése szerint Herminamező a legnépszerűbb zuglói lakónegyed (Bővebben itt: http://ingatlanok.hu/elado/lakas/budapest-xiv-ker), de könnyen lehet, hogy Budapest más környékén is olyan lakásokra, házakra bukkanhat, melyek között leendő otthonát is megtalálhatja.

Az ingatlanpiacon az elmúlt években tapasztalható helyzet természetesen a fővárosi ingatlanok iránti keresletre is rányomta bélyegét, de mint jelenleg tapasztalható, egyre többen szeretnének Budapesten letelepedni, és kihasználni azokat a lehetőségeket, melyeket a főváros nyújt. Az árak folyamatosan csökkennek és már sosem látott mélységekben vannak.

A világháló remek választásnak bizonyul akkor, amikor eladó ingatlanok iránt érdeklődik, hiszen néhány kattintással szűrheti a találatokat, így valóban csak azok az ajánlatok jelennek meg, melyek ár, elhelyezkedés, kialakítás, vagy egyéb szempontok alapján az Ön számára aktuálisak lehetnek.

Lakásvásárlás során mindenképpen gondolja át, mely környék lenne ideális. A parkolás, a tömegközlekedés, a bevásárlási lehetőségek, a forgalom mellett a szomszédok, a munkahely, vagy az oktatási intézmények közelsége mind olyan szempontok, melyek döntően szólhatnak egyik vagy másik kerület mellett.

Ne feledkezzen meg arról sem, hogy az ingatlan állapotát alaposan megvizsgálja,így a gyanúsan olcsó ajánlatokat kiszűrheti. A nyílászárók, a hőszigetelés, a felszereltség színvonala, a felújításra szoruló részek mind olyan tényezők, melyek a vételárat joggal nyomhatják le. Ezek tudatában és ismeretében válasszon csak, így nem érhetik kellemetlen meglepetések a későbbiekben.

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
SKALA.hu: Bolt - Üzlet - Vásárlás Tippek
2011